«Ігри, у які грають люди» Ерік Берн ⭐️ читати безкоштовно українською, скачати книгу в fb2, epub, rtf, txt

Про книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна говорять по всьому світу. Безліч перекладів та трактувань, найвідоміші психологи радять прочитати її, і у вас є така можливість – зробити це можна завдяки нашому сайту. Ви дізнаєтесь все про його теорію, коли будете читати онлайн книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна українською мовою, отримуючи інформацію поетапно, оскільки тут є три розділи. Доктор Ерік Берн розкриває таємні прийоми, які керують нашим життям.

Далі йдеться конкретно про ігри, до яких люди вдаються у різних ситуаціях і сферах особистого життя. Останній розділ знайомить зі способами відмови від ігор і побудови стосунків без їх використання. Психолог Ерік Берн Ерік Леннард Берн – відомий https://geek-nose.com/wp-content/pages/narodzghen__peremagati__evoluc_ya_ukra_nsko__arm__.html американський психіатр і психолог, що зосередив свою діяльність на трансакціях, що лежать в основі відносин між людьми. Більшу частину життя він присвятив вивченню та вдосконаленню методів психоаналізу і лікування психічних і нервових розладів.

Короткий зміст книги «Люди, які грають в ігри»

Як часто можна почути від людини, що, наприклад, все життя у неї так відбувається, вона кілька разів щось робить, а результат все одно той самий. Насправді він надходить відповідно до програми, закладеної у його свідомості, тому результат завжди однаковий. Враховуючи обсяг викладеної в книзі інформації, докладно розглянути всі її голови в рамках короткого викладу не представляється можливим. З цієї причини, нижче ми виділили і пропонуємо вашій увазі ключові ідеї книги «Люди, які грають в ігри». © 2023 UA e-book – Завантажити (скачати) або читати онлайн безкоштовно електронні книги на українською мовою в форматах fb2, rtf, pdf, epub, txt. В кожний літературний твір автор вкладає ідею, талант та власний стиль. А тому у нас ви знайдете під кожною книгою найцікавіші цитати, рецензії, короткий зміст.