Як правильно купити б в авто в Україні: поради експерта Офіційний блог OLX ua

— Зарплата тут залежить від кількості робочих змін і відпрацьованих годин. Може бути й більше, якщо беру додаткові робочі години понад норму, — розповідає Ольга. — І річ не в тім, що в Чехії на заводах працюють якісь дуже інтелігентні люди. Просто якщо на працівника накричали, то він може написати анонімну скаргу й на завод дуже швидко приїде перевірка, — розповідає Ольга. Українським біженцям з 1 січня 2024 року буде заборонено їздити на автомобілях з українськими номерами, що не внесені до державного реєстру Чехії.

як купити авто в чехії та експлуатувати на україні

При необхідності експерт перевірить автомобіль у Чехії, надасть звіт та фотографії. Якщо все це не здається таким простим, адже ми навіть не згадали ще сам процес розмитнення, вибирайте сервіс VARTA.UA. Якщо потрапили в халепу на дорозі та зламався https://most.ks.ua/news/url/promokodi-ta-onlajn-igri-jak-tse-zagalom-pratsjuje/ автомобіль – можна скористатися послугами евакуаторів. Ні, страховий поліс потрібно пред’явити вже на прикордонному контролі. Ознайомитися з умовами договору страхування Ви можете на нашому сайті в розділі оформлення страхового поліса.

Інтернет-майданчики приватних оголошень:

Тут пропонують придбати авто як від власників, так і від посередників. Обрати можна за типом, маркою, моделлю, категорією, типом палива, станом, роком випуску, пробігом, ціною та регіоном, звідки буде їхати машина. Перед оглядом наживо порадьтеся з досвідченим механіком, який знається на потрібних вам марках і моделях, – нехай він підкаже, на що звернути увагу. За можливості запропонуйте йому або хоча б іншому водієві, у якого був досвід купівлі б/в автомобіля, приєднатися до вас. Перша поїздка покаже, наскільки вам зручно керувати транспортним засобом, чи комфортно перебувати всередині і користуватися запропонованими функціями. Неповнолітнім дітям – закордонний паспорт, а також свідоцтво про народження, якщо їде з одним з батьків. Також дитина може бути вписана та вклеєна фотографія в закордонний паспорт одного з батьків.