Фінансова звітність компаній: закриті відкриті дані Офіс ефективного регулювання

Таким чином, цілком реально та можливо проаналізувати надійність контрагента з відкритих джерел інформації, витративши незначні кошти самостійно, або зовсім безкоштовно. В подальшому такий аналіз може зберегти Ваші кошти та час. Сподіваємось наведена вище інформація стане Вам у нагоді.

Ми могли б також використовувати в себе подібну інформацію. Наприклад, можна було б робити висновки щодо платоспроможності клієнта. І якщо у клієнта ризики високі, то ми б просто не давали користуватися сервісом в борг.

Перевірити статус платника податків можливо у чатботі Опендатабот. Для такої перевірки необхідно направити чатботу запит, в якому вказати ІПН для фізичної особи-підприємця, або код ЄДРПОУ для юридичної особи. У відповідь отримаєте загальну інформацію про контрагента, а також інформацію про його систему оподаткування. Перевірити існування підприємства можливо у чатботі Опендатабот. Для такої перевірки необхідно направити чатботу запит, в якому вказати назву підприємства. Також, такий запит можливо зробити за кодом ЄДРПОУ підприємства.

де можна знайти інформацію про підприємство

У процесі приватизації покупець об’єкту стає правонаступником прав та обов’язків державного підприємства. По-друге, наближається фінальний дедлайн для звітування. Власникам бізнесу доведеться на початку 2024 року подати звітність щодо всіх своїх КІК за 2022-й, а якщо законодавець не внесе змін до ПКУ – то ще й за 2023-й. Стан заявки ви можете перевірити в «Приват24 для бізнесу» → меню «Анкета». Якщо до заявки будуть зауваження, ми додатково надішлемо повідомлення на електронну пошту та в мобільний додаток Приват24 для фізичних осіб.

Вид діяльності (із зазначеним основним видом діяльності). Так, за умови, що відомості про вас https://tourdnepr.com/content/view/30466/30394/ містяться в ЄДР за вказаним РНОКПП. Якщо все правильно — сплатіть послугу та сформуйте витяг.

Щодо порядку нарахування податкових зобов’язань

Можна ознайомитися з Реєстром отримувачів бюджетної дотації, Реєстром заяв про розстрочення, відстрочення грошового зобов’язання чи податкового боргу. Тут є перелік транспортних засобів, що переміщують пальне або спирт етиловий. Стане у пригоді для відвідувачів інформація про платників, які мають борг (недоїмку) зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Найпростішим способом отримання виписки з ЄДР є перевірка актуальних відомостей в Опендатаботі — зробіть запит за кодом ЄДРПОУ юридичної особи та отримайте інформацію. Директора Олексій Олійник очолив КХП у 2021 році, аби підготувати об’єкт до приватизації.

Як замовити базу даних українських підприємств?

Його масштаби приваблюють значну кількість трудових мігрантів. Що важливо – наші земляки активно переїжджали у Францію і до 2022 року. Власне у зверненні СУП перераховані деякі речі, які непокоять бізнес. — Контактний телефон або електронна пошта (за наявності). Варто перевірити історію зміни реєстраційних даних — як давно у компанії змінювалися власники та директор. Нещодавні зміни можуть стати ризик-фактором для угоди. Її можна використовувати, формуючи річні стратегії.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до «Делойт Туш Томацу Лімітед». Регулярно публікуватися як масив даних (у вигляді відкритих даних). У зв’язку з вищенаведеним, особливо актуальним є питання перевірки контрагента перед укладенням угоди. Єдиний реєстр індивідуальних податкових консультацій. Розмір, розподіл статутного капіталу та дату закінчення його формування. Звертаємо вашу увагу на правила коментування матеріалів на сайті видання «Урядовий кур’єр».

Неплатоспроможність контрагента може призвести до проблем з оплатами, втрати часу на з’ясування причин неплатежу та витрат на судове врегулювання спору. Ми зідзвонилися з Оксаною БаюлКувечері після того, як російські війська завдали ракетного удару по Дніпру. Унаслідок чергової атаки пошкоджень зазнав спортивний комплекс «Метеор» — місце, де виросла українська фігуристка.