Тури на Шрі-Ланку в 2019 2020 році Відпочинок і путівки в готелі Шрі-Ланки від TEZ TOUR

Хоча, варто відзначити, що зміни погоди не мають різких перепадів. Дощова погода найчастіше доводиться на нічний час доби. Крім перерахованих вище, варто виділити район Бентота. Він вважається кращим варіантом для медового місяця. Цей курорт також славиться чистими узбережжями та розвиненою інфраструктурою.

  • З цієї причини стереотип про те, що відпочинок у Шрі-Ланці відрізняється дорожнечею – невірний.
  • – До древньої назви острова Ланка була додана приставка «Шрі», що означає «блискучий».
  • Багато туристів вважають, що пляж Унаватуна є найкращим на Шрі-Ланці.

Також потрібно зважати на наявність кондиціонера при бронюванні житла. Без кондиціонера буде майже неможливо спати вночі. Куди на Шрі-Ланці краще їхати відпочивати, якщо вперше там і з дитиною 9 років. Експерти та досвідчені туристи дадуть відповідь на ваше запитання.

Таксі

А знаєте, який найбільш популярний тур на Шрі-Ланку? Курорт має в своєму розпорядженні усім для повноцінного відпочинку. Тут можна відвідати колоритні магазини, зануритися з аквалангом і просто полежати на білосніжному піску під величезною пальмою. А якщо вам набридло ніжитися під сонцем, то можна відвідати кладовище затонулих кораблів, яке знаходиться неподалік від берегової лінії. Але, крім того, це місце з прекрасними пляжами, високим рівнем обслуговування і комфортабельними умовами.

шрі ланка де краще відпочивати

Зазвичай бунгало — це невеликі приватні будинки, відремонтовані і перероблені під потреби туристів. Оренда бунгало коштує недешево, але якщо ви їдете відпочивати великою компанією, то є можливість заощадити. Останнім часом готелі цього типу стають все більш популярними. Бутік-готелі — це невеликі готелі на 3-15 номерів. Постояльці таких готелів віддають перевагу тишу, затишок і спокій, яких так не вистачає у великих готелях.

Пошук

Один із головних свят для ланкійців — Новий Рік. Правда, на відміну від нашої країни, на Шрі-Ланці він святкується в квітні. З цією подією на острові пов’язано безліч ритуалів, і звичайно не обходиться без традиційного шикарного феєрверку. Більш традиційний вид транспорту обійдеться дорожче приблизно на 50%.

Залив Аругам-Бей

Статую можна фотографувати, але всі люди повинні бути звернені до неї обличчям. Вийти в глобальну мережу можна через Інтернет-кафе, які розташовані на території великих міст. https://lwow.info/zamek-swirz/ У глибинці країни отримати доступ до «всесвітньої павутини» досить проблематично. Для тих, хто віддає перевагу міцний алкоголь, можна порадити місцевий напій — Арак .