Стринг-арт: мастер-классы для начинающих, эскизы и схемы на фото

Це був дуже класний, компактний проєкт. Міцна база для розвитку вуличного The Flash and Glam мистецтва міста. Обрати заготовку(основа) та підібрати макет до неї.

  • Вбивали гвоздики у стінки будинку і намотували нитку, утворюючи різні візерунки.
  • Зображення 24 – Струнне мистецтво для сільської атмосфери з дерев’яною основою.
  • В 2016 році почала існувати галерея стріт-арту «Фарбований лис» з постійним приміщенням на вулиці Заводській 31.
  • Зображення 55 – Ананаси в тренді; цей витвір струнного мистецтва чудово виглядає на робочому столі в домашньому офісі.

Крім німецької столиці, урбан-творців вабив Париж. На його будинках красувалися трафаретні жінки з поетичними написами від Miss.Tic і іронічне «знущання над логотипами» від Зевсу. Тут же Blek le Rat залишав своїх знаменитих щурів, яких вважав єдиними по-справжньому вільними істотами. Цього француза Бенксі називає своїм головним натхненником.

Нитки для стрінг-арту

Візерунок доведеться зобразити на щільному папері з допомогою голки з ниткою. Для цих цілей купуйте щільний картон, звичайна друкована папір занадто легко рветься і швидко втрачає форму. Листівка в техніці ізонитка буде красиво виглядати, якщо готовий шаблон приклеїти на картон більшого діаметра. Сучасний стрінг-арт – це вид мистецтва, в історію якого першим своє ім ‘я вписав американець Джон Ейхінгер – головний дизайнер компанії Open Door Company. За допомогою цієї техніки він почав створювати мандали, які відрізнялися витонченістю і неповторними оптичними ілюзіями. Потім у дизайнера з ‘явилися послідовники, які довели, що можна робити дивовижні картинки. Звичайно, вуличні художники часто подорожують по країнах, щоб розширювати свої уявлення про різні види стріт-арту та втілювати їх у своїх роботах.

як робити стрінг-арт

● Вирівняйте їх перпентикулярно заготовці. Рекомендую це зробити відповідно до кожної сторони заготовки. ● Знайдіть зображення або малюнок, які бажаєте відтворити на своїй заготовці. Зображення 33 – Стіна з обрамленими фотографіями стала ще красивішою завдяки застосуванню стрінг-арту внизу картин. Зображення 22 – Простий малюнок на стіні спальні подружжя, чудовий варіант для тих, хто шукає більш чисту концепцію. Зображення 6 – Хто б міг подумати, що тут струнне мистецтво було застосоване до невеликої лавки, яка слугувала опорою для горщика з рослиною. У такій техніці можна виконати лаконічного оленя, профіль коня, зебру, слона – символу мудрості та розсудливості, вовка та місяць, портери та багато іншого.

Портрет із цвяхів і ниток

Пінцетом видаліть залишки чистого аркуша з фанери. Після того, як всі цвяхи забиті, паперовий шаблон видаляють. Однакову глибину, щоб картина вийшла більш акуратною і рівною.