Світло зникло у Кривому розі та районі 3 лютого РБК-Україна

У регіонах повідомляли про роботу систем протиповітряної оборони по цілях противника. Цієї ночі російські окупанти влаштували чергову повітряну атаку по містах України. Так, противник для ударів застосовував ударні дрони, ракети типу “Калібр” та “Онікс”. Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

  • Психологи ДСНС на місцях влучань надали допомогу близько 100 містянам.
  • За даними слідства, 14-річному хлопцю 4 лютого проводили видалення зуба під місцевим наркозом.
  • Тоді вибухи пролунали у Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, на Хмельниччині працювала ППО.
  • Якщо лист не прийшов протягом декількох хвилин, будь ласка, перевірте папку Спам.

Мовляв, нападник стверджував, що він “прийшов з пекла”, є Богом і певний “голос” наказав йому вбити 15 людей. Також Геращенко заявив, що родичі і раніше помічали, що чоловік став “іншою людиною” після повернення з заробітків у Чехії, але до цього він поводився не агресивно. У суботу, 7 листопада, в Кривому Розі чоловік з ножем напав на людей, вбивши при цьому двох осіб. Серед них – восьмирічний хлопчик, повідомили у пресслужбі Національної поліції.

Видаливши зуб, дитину відпустили додому, але через погіршення стану невдовзі госпіталізували. Також Повітряні сили повідомляли про активність ворожої тактичної авіації в акваторії Азовського моря. Існувала загроза застосування авіаційних засобів ураження. Загалом протиповітряна оборона знищила 21 “Шахед”.

Перед тим в Дніпропетровській області була оголошена повітряна тривога через ракетну небезпеку. Ухилянтам блокуватимуть рахунки та заборонять їздити на авто. Всі деталі нового законопроєкту про мобілізаціюДо Верховної Ради подали оновлений законопроєкт, який направлений на посилення мобілізації в Україні. Відтепер повістки пропонують відправляти на так званий електронний кабінет військовозобов’язаного,… “Через російський теракт у Кривому Розі вже відомо про 5 загиблих, серед яких десятирічна дівчинка. Вона разом із мамою жили на восьмому поверсі, куди вранці прилетіла ракета”, – написав Лубінець. Ворог поцілив у комунальне підприємство, в одноповерхову адміністративну будівлю й бокси для зберігання техніки. 24 січня на Рівненщині у стоматологічному кабінеті у 50-річної пацієнтки під час лікування зубів сталася зупинка серця.

СБУ викрила агентів ФСБ – до мережі входили колишні та нинішні посадовці спецслужб України

До роботи стали комунальники, про це повідомили у ДСНС. Речник Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олександр Хорунжий повідомив, що площа пожежі в житловому будинку становить 70 метрів квадратних і вона локалізована. Зараз рятувальники працюють над тим, аби припинити горіння. За інформацією ДСНС загинула 1 особа та постраждало 15 осіб (врятовано дитину 2013 року народження).

Зеленський також закликав українських правоохоронців зробити вулиці міст країни безпечнішими. Про це він написав ввечері у суботу на своїй сторінці у Facebook. Передрук, копiювання або вiдтворення iнформацiї, що мiстить посилання на агентства “Iнтерфакс-Україна”, PHL та Reuters у будь-якiй формi суворо забороняється. Матеріали з позначкою Спецпроєкт, PROMO, Позиція, Подія, Партнерство друкуються на правах реклами. Редакція Gazeta.ua може не розділяти позицію авторів розділу “Погляди” та не несе відповідальність за матеріали авторів та читачів розділу “Блоги”.

важливі події у кривому розі

Про це “Суспільному” повідомила представник поліції Кривого Рогу Ангеліна Крадожон. У лікарні розповіли, що хлопчик звернувся до стоматології з болем у зубі, тому лікарі діяли за процедурою і зуб дитині видалили. Вона зазначила, що причину смерті дитини визначить експертиза. Як розповіла речниця поліції Кривого Рогу Ангеліна Крадожон, напередодні дитина відвідувала стоматолога, інформує Суспільне.

Хвиля підліткових самогубств в Україні: як врятувати наших дітей

Читайте свіжі криворізькі новини на сайті Еспресо. До уваги читачів завжди правдиві відомості про суспільно-політичну ситуацію у місті, оперативні повідомлення, важливі рішення міської влади, актуальні репортажі з місць подій. За даними слідства, 14-річному хлопцю 4 лютого проводили видалення зуба під місцевим наркозом. Пізніше хлопцю стало погано, і його госпіталізували до міської лікарні, де він помер. Будь-яке копiювання, публiкацiя, передрук чи наступне поширення iнформацiї, що мiстить посилання на “Iнтерфакс-Україна”, суворо забороняється.

У Кривому Розі та районі знову зникло світло. У чому причина

Сьогодні зранку жителі Кривого Рогу почули потужні вибухи, після чого в регіоні було оголошено повітряну тривогу. Повітряні сили ЗСУ попередили про загрозу застосування ворогом “балістики”. У Кривому Розі 14-річному хлопчику видалили у стоматології зуб, проте згодом у нього погіршився стан здоров’я.

Працівники стоматологічного центру запропонували провести оперативне втручання з видалення зубів під загальною анестезією. Нагадаємо, у Львові https://sts.sumy.ua/society-2/%d1%81%d0%be%d1%86%d1%96%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d1%96%d0%b4%d0%bf%d0%be%d0%b2%d1%96%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d1%96%d1%81%d1%82%d1%8c-%d0%b2-%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%bd.html помер 5-річний хлопчик, який впав у кому після видалення зубів. Сергій Чирков06 лютого 2024 Світове злоЩо відбувається в Україні?

“Вибуховою хвилею пошкоджені фасади трьох багатоповерхових будинків. Вже вранці над областю наші захисники збили ворожий БпЛА”, – йдеться у повідомленні. Про це заявив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його допис в Telegram. Після необхідних перевірок Arricano вирішила відновити роботу Сонячної Галереї у частині, яка зазнала незначних пошкоджень, зокрема гіпермаркеті Auchan Україна.