Оцінка сучасного стану здоровя населення України Економіка, управління та адміністрування

Показник проблемності захворювання за Мілером (індекс Мілера). Демографічні показники в характеристиці здоров’я населення. Розподіл причин смерті з урахуванням статі за Міжнародною класифікацією хвороб 9-го перегляду (МКХ-9).

для оцінки популяційного здоровя дитячого населення

Результатом розрахунку є така кількість людино-років життя (на 100 тис. населення), яку додатково проживуть представники контингенту, за умови виключення даного виду захворювання (даної причини смерті) з переліку діючих. При цьому вважають, що 1 день госпіталізації еквівалентний скороченню життя на один день, а 1 амбулаторне відвідування еквівалентне http://fauna.dp.ua/hat/inc/?yak_dopomogti_sob__ta_otochuuchim.html 1/3 дня в стаціонарі. Індекс Мілера призначений для кількісної оцінки ефективності програми боротьби з даним видом захворювань. Показник суспільного здоров’я за Саліваном (індекс Салівана). Захід був організований Mental Wealth Initiative Сіднейського університету, з метою обговорити, що таке психічне багатство та як його можна виміряти та покращити.

Центр телекомунікаційних технологій та комп’ютерного забезпечення (ЦТТКЗ)

Це видання ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна 4.0 Міжнародна.

  • Доцент кафедри громадського здоров’я Вікторія Ясенок відвідала форум «Building the Mental Wealth of Nations», яка відбулася 17 січня у Давосі, Швейцарія.
  • Індекс Мілера призначений для кількісної оцінки ефективності програми боротьби з даним видом захворювань.
  • При цьому вважають, що 1 день госпіталізації еквівалентний скороченню життя на один день, а 1 амбулаторне відвідування еквівалентне 1/3 дня в стаціонарі.
  • Розподіл причин смерті з урахуванням статі за Міжнародною класифікацією хвороб 9-го перегляду (МКХ-9).
  • Крім того, на форумі було представлено та обговорено міжнародний проект «Оцінка психічного здоров’я населення», який виконує команда науковців СумДУ та Цюріхського університету.
  • Показник суспільного здоров’я за Саліваном (індекс Салівана).

Оскільки сьогодні ми стикаємося з такими безпрецедентними викликами, як зміна клімату, збройні конфлікти, міграція населення та багато інших, захід мав на меті об’єднати людей з усіх галузей для співпраці та пошуку рішень для захисту та зміцнення духовного багатства наших націй. Показник суспільного здоров’я за Чангом ( індекс Чанга). Крім того, на форумі було представлено та обговорено міжнародний проект «Оцінка психічного здоров’я населення», який виконує команда науковців СумДУ та Цюріхського університету. Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та на сайті журналу. Доцент кафедри громадського здоров’я Вікторія Ясенок відвідала форум «Building the Mental Wealth of Nations», яка відбулася 17 січня у Давосі, Швейцарія.