Мультимедалістка Олімпіади-2020 знялася з Кубка України з веслування Людмила Лузан через ракетний удар по Умані

– Поміж іншого, на їхнє прохання міська влада знайшла приміщення для зберігання побутових речей. Також очікуємо результати експертизи від «Державного науково-дослідного інституту будівельних конструкцій». Відтак матимемо чітке розуміння, чи можна цілком відновити цей будинок. © 2021 Уманська міська рада. Виконавчий комітет. Використання матеріалів сайту без зазначення джерела інформації заборонено.

На сьогодні вже завершено демонтаж аварійних плит у будинку, в який влучила російська ракета. Зруйнований під’їзд огороджено. Саму багатоповерхівку оснастили камерами відеоспостереження, вивівши їх на пульт поліції.

умань новини спорт

Про це спортсменка повідомила на своїй сторінці в Instagram. Привітав команди та їхніх тренерів із відкриттям змагань заступник очільника області Олександр Шамрай. Подати заявку на консультацію з усиновлення дитини можна на порталі Дія, де є нова послуга «Усиновлення». Скільки болю і горя принесла нам ця війна.

Артем Манько виборов золото та бронзу Кубка світу з фехтування на візках

Дворазова призерка Олімпіади у Токіо Людмила Лузан перебуває місті, по якому завдали удару окупанти, на змаганнях. Пошуково-рятувальна операція legiongym.com.ua в Умані завершена, врятовано 17 осіб. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Вибачте – це оголошення більше не доступне

Вистоїмо і поборемо ворога. Українці незламний народ», – написала Лузан. Президент України ВолодимирЗеленський прокоментував ворожу атаку.він назвав Росію державою-терористкою та наголосив, що “не дамо жодному окупанту уникнути відповідальності”.

«Була дуже бойова гра. Грали дві команди, які претендують на вихід до УПЛ. Звісно, емоції переповнювали.