Купити ігровий комп’ютер або замовити складання ПК у нас дуже просто та вигідно для вас Інтернет-магазин ігрових комп’ютерів

«Золоте правило» говорить – при роздільній здатності Full HD потрібно розділити відстань від екрану ПК до очей в сантиметрах на 2,5, щоб отримати оптимальну діагональ в дюймах. Наприклад, 60 см – 24 дюйми, 70 см – 27 дюймів, 80 см – 32 дюйми і так далі. У форматі 2K ділити варто вже на 2,25, а за 4K — рівно на 2.

комп'ютери для ігор

Вельми оригінальні, а також ігри на стику жанрів, наприклад action / RPG. Особливу популярність останнім часом набули онлайн-ігри, де по мережі Інтернет одночасно грають тисячі незнайомих між собою людей. При цьому комп’ютерні ігри можуть не тільки «пожирати час», але і розвивати корисні і потрібні в реальному житті навички. Якщо мова йде про ігровий ПК, то в даному випадку варто вибрати модель з більшим числом ядер, але меншою тактовою частотою. На швидкість обчислень в іграх впливає багатопоточність, тому рекомендуємо віддавати перевагу моделям з великим числом ядер у центрального процесора.

Орієнтовна вартість прогресивної конфігурації ПК (варіант №1) станом на грудень 2020 року становить близько 1330 у.о., вартість варіанту №2 – близько 1340 у.о. Як бачимо вартість обох варіантів прогресивної конфігурації майже однакова.

Збирання ігрового ПК

Комп’ютери Evolve є одним з популярних рішень на ринку, які тривалий час були в топі серед блогерів і кіберспортсменів, таких як S1mple, Ceh9, Alex007. Ці ПК вибирають не тільки за перевірені компоненти , а й за надійний сервіс. http://www.72srm.com/1079 Компанія не просто ремонтує компоненти системи, що вийшли з ладу, а замінює їх на нові. До того ж кожну збірку можна одразу персоналізувати, встановивши індивідуальний нікнейм з підсвіткою літер замість фірмового логотипа.

Її клавіші повинні характеризуватися швидким відгуком, а кнопки W, S, A і D, які найбільш часто використовуються геймерами, повинні бути захищені від стирання спеціальним покриттям. Бажано також, щоб клавіатура була оснащена підсвічуванням. На якість роботи ігрового комп’ютера також сильно впливає його дискова система. Тому, вибираючи накопичувач, не варто впиратися в терабайти – зверніть увагу і на інші характеристики. Всі інші характеристики сильно залежать від класу обраної вами плати. Само собою, в найдешевших бюджетних моделях цього немає.

✅ Яка оперативна пам’ять популярна для ігрового ПК у 2020 році?

Перед тим як купити збірку ПК, уточніть обсяг оперативної пам’яті. Якщо говорити про DDR4, необхідний мінімум для запуску сучасних ігор – 8 ГБ. Цього вистачить і для проектів 5-річної давності – ви навіть зможете вибирати максимальні налаштування графіки. Для геймплею з роздільною здатністю Full HD та 2K буде достатньо 16 ГБ пам’яті, 4K – від 32 ГБ та більше. Щоб зібрати ігровий комп’ютер, вам знадобляться не лише технічні навички. Потрібно розрахувати прийнятний бюджет, вивчити ситуацію на ринку, ознайомитись з результатами тестів та порівняти різні варіанти.

Яку конфігурацію вибрати для ігрового комп’ютера? Скільки коштує зібрати ігровий ПК

Почнемо з вибору самої громіздкої «деталі» – корпусу. І хоча характеристик тут на порядок менше, ніж у процесора або відеокарти, поставитися до нього коштує не менш серйозно. Збірка ігрового комп’ютера – завдання не найпростіше, але дуже цікаве. Ви можете взяти ті елементи, які вам потрібні, і при цьому отримати гідний рівень ігрової продуктивності з малими витратами, тож цей спосіб – ще й найдешевший за собівартістю.

Ідеальної матрицею, як не дивно, для ігор є TN — висока частота оновлення і швидкий відгук перекривають всі недоліки у плані вузьких кутів огляду і рівня передачі кольору. Рейтинг ефективності визначає, наскільки ефективно ваш пристрій керує живленням. Чим вища ефективність, тим менша споживана потужність і тим менше виділяється тепло.

Для сучасних ігор рекомендується вибирати процесори з 4 або більше ядрами та високою тактовою частотою. У нашому інтернет-магазині комп’ютерів ви зможете купити потужний ігровий комп’ютер, робочу станцію для роботи з 3D графікою і архітектурою або ПК для офісу. Щоб підібрати кулер для процесора або додаткову систему охолодження для відеокарти, варто звернути увагу на розрахункову теплову потужність компонента, що вимірюється у ватах. Цифра в характеристиках кулера повинна бути більшою за мінімальні вимоги. Наприклад, готова збірка ПК передбачає, що для процесора з TDP 55 Вт будуть встановлені системи охолодження з продуктивністю від 60 Вт і більше. У режимі розгону теплова потужність комплектуючих значно збільшується, іноді кілька разів.

Об’єм оперативної пам’яті – більше 16 ГБ, жорсткого диска – 4 ТБ, а відеокарти 6-8 ГБ. Для охолодження настільки потужного системника встановлюються або вентилятори (їх повинно бути не менше 5-ти) або більш ефективний водяний контур. Після врахування всіх цих факторів, ви зможете купити ігровий комп’ютер, який задовольнить ваші потреби та вимоги. Не забудьте також звернути увагу на аксесуари, такі як монітор, клавіатура, миша та аудіосистема, щоб отримати максимальне задоволення від гри. Якщо ви любите швидкі, зручні та надійні рішення, вам варто звернути увагу на готові зборки комп’ютерів, зібрані фахівцями нашої компанії. У них уже встановлено все необхідне для роботи, ігор, стримінгу, перегляду відео та виконання інших завдань. Таке обладнання проходить додаткові тести після збірки, тому на нього часто поширюється розширена гарантія.

Більше швидкість обертання шпинделя, більше об’єм буфера. І звичайно, більше місткість — не економте на терабайтах. Можна обрати навушники з відкритою або напіввідкритою акустикою і хорошим шумопоглинанням. Щоб комфортно почувати себе під час гри, краще підібрати модель, що володіє функцєю регулювання і оснащену м’якими накладками на амбушюри і наголів’я.

Прототипом стратегічних ігор є шахи, проте сучасні стратегії набагато складніше. В таких іграх необхідно проявляти раціональне мислення, оптимально розподіляти обмежені ресурси, планувати масштабні операції, утримуючи в увазі відразу кілька напрямків. До питання, чи варто збирати блок самостійно або придбати готовий. Рішення індивідуальне, але враховуйте, що на готову модель зазвичай діє тривала гарантія.

Чим вище цифра, тим краще деталізація зображення на екрані комп’ютера. Бюджетним моделям підійдуть монітори формату Full HD (1920х1080), середньому рівню – 2K Super HD (2560х1440), а найкращі збірки ПК для ігор потягнуть і 4K Ultra HD (3840х2160). Для геймерського комп’ютера краще вибирати твердотільний SSD-накопичувач. На нього встановлюватимуться операційна система, ігри та ключові програми. У питанні, скільки коштує зібрати комп’ютер, можна заощадити, обравши магнітні жорсткі диски.

Boxed Gaming RTX3050 Pro не йде на компроміси ні в потужності, ні в геймерській естетиці. Boxed Gaming GTX1650 Pro – це ідеальний комп’ютер для молодших геймерів, які грають у Roblox, Minecraft або Terraria. І при цьому система комфортно потягне DOTA та CS. Intel Core i KF, і підтримка DDR5-пам’яті, накопичувач Kingston і не менш надійне рішення живлення від Be Quiet! EVOLVE GamePart Silver 2H+ не виходить за межі ультрабюджету, але пропонує все необхідне для ентузіастів і прихильників найновіших ігор. Найпопулярнішою моделлю серед користувачів є EVOLVE OptiPart Silver 3H. Цей ПК базується на процесорі Intel Core i F з мікроархітектурою Rocket Lake і має чудову репутацію на ринку.