Slik Fikser Du Pc

Antivirusprogramvare som Norton 360 kan også advare abonnenter når de snubler over et upålitelig nettsted. Men ett av de viktigste tiltakene for å beskytte deg mot user32.dll ble ikke funnet nettfisking er å holde deg informert. Ingen anerkjente selskaper vil noensinne be kundene sine om kontonumre, kredittkortnumre, brukernavn eller passord.

  • Dag ber den meg om å legge inn koden på nytt for å bekrefte den med microsoft.
  • Chrome-varsler vises vanligvis under nettleseropplevelsen.
  • Dette vil gi deg litt sikkerhet fra andre brukere som bruker PCen din.
  • Når du er i innstillingsvinduet, klikker du på “ Nettverk og Internett ”.

Gå til Kontrollpanel, deretter til Programmer, deretter for å avinstallere et program. Mot bunnen av Avanserte alternativer er det en link som sier “Leveringsoptimalisering.” Klikk eller trykk på den. Selv om det sannsynligvis ikke er din viktigste kilde for nedlasting av programvare, er Microsoft Store hjemmet til mange apper. Sjekk forskjellene mellom stasjonære og Store-apper hvis du ikke er kjent.

Oppdaterer Dell Automatisk Drivere?

Med Windows 10 versjon 1803, vil Windows Update kunne forsinke hvilemodus i opptil to timer. Med andre ord, vil Windows Update fortsette å laste ned oppdateringer hvis datamaskinen er i vekselstrøm og ikke er i aktiv bruk.

Google Sist Igjen I Android Antivirus Rangering

Men hvis du virkelig ikke kan stå disse annonsene, har BoingBoing og LifeHacker oppdaget en enkel svakhet i Googles søkeorddetekteringsalgoritme for å fjerne Gmail-innboksen din for alltid. I utgangspunktet, hvis du bruker ord som er knyttet til tragiske eller grusomme omstendigheter, viser Gmail ingen annonser i det hele tatt. Åpne ledeteksten ved å trykke på Windows-tasten og skriv “cmd”.

Trenger Jeg Antivirusprogramvare Med Windows 10?

Fra nå av vil ingen lure meg med maskinvare! Svar meg når du har tid til spørsmålet i forrige kommentar for å vite hva jeg må gjøre, legger jeg mer penger i denne enheten eller lager jeg en ny?

Leave a Comment